Check beschikbaarheid

Kindercamping Gelderland

Bent u van plan om op vakantie te gaan met het gezin? camping De Rimboe is uitermate geschikt voor een vakantie met de kinderen! Onze ruime kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast zijn er vele facilteiten voor alle leeftijden op de camping aanwezig. Ook voor een dagje eropuit is er genoeg te beleven, met onder andere het klimbos, Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum!

Kamperen op Kindercamping De Rimboe

Om het échte kampeergevoel te ervaren is er natuurlijk niets beter dan te verblijven op één van onze kampeerplaatsen! Ze zijn zeer ruim opgezet en voorzien van 6 amp. stroom. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u liever iets meer gezelligheid heeft met een plaats op één van onze veldjes, of dat u geniet van meer privacy. Dan kunt u namelijk kiezen voor een kampeerplaats in de magische bossen van Lunteren! Dichterbij het echte kampeergevoel zult u niet komen!

Boek uw eigen kampeerplaats!

Faciliteiten voor jong en oud

Op Camping De Rimboe geniet u van allerlei faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, een wasserette en camper servicestation. Daarnaast is er voor de kinderen ook geen moment om te vervelen! Op de camping bevindt zich een speeltuin, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan en is er zelfs een recreatieruimte. Als dat nog niet genoeg is, bevindt zich op loopafstand van de camping ook nog eens een openluchtzwembad!

Kindercamping | Camping De Rimboe

Omgeving van kindercamping De Rimboe

Ontdek de omgeving met de kinderen

Naast de faciliteiten en de gezelligheid op de camping, raden wij u ook zeker aan om de omgeving te verkennen! Naast de prachtig natuurgebieden zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe en Het Luntersche Buurtbosch, is er op cultureel vlak ook genoeg te beleven. Denk aan verschillende musea zoals het Kröller Möller museum, Paleis 't Loo en het Nederlands Openluchtmusem. 

De kinderen kunnen zich ook prima vermaken door apenstreken uit te halen in het klimbos, kennis te maken met alle dieren in Burgers Zoo, of door afkoeling te zoeken in Bosbad Lunteren. Gegarandeerd een spetterend succes!

Jaarplaatsen op Camping De Rimboe

Gaat u regelmatig op vakantie, of wilt u gewoonweg de flexibiliteit hebben door te komen en gaan wanneer u dat wilt? Kies dan voor een jaarplaats bij Camping De Rimboe! Met onze jaarplaatsen kunt u het gehele jaar vakantie vieren en geniet u bovendien van de volgende voorzieningen:

  • 10 amp. elektra aansluiting
  • Water
  • Riolering

Dat is pas optimaal genieten van je vakantie met luxe! Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Contact

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk