Check beschikbaarheid

Wandelen en fietsen

Zo komt u op de mooiste en meest bijzondere plekken waarvan u het bestaan misschien nog niet wist. Zo kunt u met de fiets de omgeving goed ontdekken via het knooppuntennetwerk. Bij de receptie van onze camping op de Veluwe is een gedetailleerde kaart met knooppunten te verkrijgen.

Houdt u van iets meer actie? Dan kunt u er ook perfect opuit met de mountainbike.

Wandelen

Trek de wandelschoenen maar vast aan, want u raakt niet uitgewandeld in de omgeving. Wij hebben een aantal tips voor uw vakantie op de Veluwe verzameld. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  1. Het Luntersche Buurtbosch- Bijzonder aan dit bos is de padenstructuur. Zij vormen samen een tekening van een tak met bladeren. Op een landkaart of vanuit de lucht is de vorm nog enigszins herkenbaar, voor de wandelaar is het veel extra meters om van A naar B te lopen. Een uitdagende wandelroute dus!
  2. Het Geldersch LandschapGeldersch Landschap & Kasteelen heeft ruim 90% van haar gebieden opengesteld. In een groot deel van de terreinen zijn gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Ook diverse lange afstandswandelingen en klompenpaden gaan dwars door deze gebieden.
  3. Het Wekeromse ZandDeze wandelroute gaat van start bij Park Berkenrhode, waar u bij Le Grand Café nog een kop koffie kunt drinken voor je de wandelschoenen aantrekt. Je maakt een mooie wandeling lans de Koelbergen naar het Wekeromse Zand, een van de laatste plekken van Europa waar u nog actief stuivend zand vindt.

Omgeving overzicht