Check beschikbaarheid

De natuur in

Met meer dan 4000 hectare bosgebied in onze 'achtertuin' zal het u aan natuur niets ontbreken, maar er is natuurlijk nog veel meer. Kom ook de veelzijdige natuur bewonderen tijdens uw vakantie op de Veluwe... U kijkt uw ogen uit! Enkele tips van ons:

  1. Nationaal Park de Hoge VeluweHet park beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen en is het leefgebied van onder andere herten, moeflons en wilde zwijnen. Wandelend of op een gratis Witte Fiets kunt u alle landschappen ontdekken.
  2. Wildkansel de HindekampOnder begeleiding van een natuurgids een rustgebied in mogen tijdens uw vakantie op de Veluwe. Dat is heel bijzonder. Wie weet wat er allemaal te zien valt. Misschien edelherten of wilde zwijnen. Soms komt er een vos of heel zelden een das voorbij. Maar een ree laat zich ook zien. Kunt u de 'big five' van de Veluwe spotten?
  3. Het Luntersche Buurtbosch- Ontdek tijdens een wandeling door Het Luntersche Buurtbosch, nabij onze camping op de Veluwe, de schitterende omgeving rondom Camping de Rimboe
  4. Het Wekeromse ZandIn het Wekeromse Zand is naast het stuivende zand ook veel bos en hei. De moeflon, een wilde schaapsoort, komt voor in het gebied. In het gebied lopen een aantal duidelijk aagegeven wandelroutes, die je ook terugvindt op de informatieborden bij de verschillende parkeerplaatsen. Voor welke wandeltocht ga jij?

Omgeving overzicht