Check beschikbaarheid

Met de kinderen

Bent u met uw kind(eren) bij ons op vakantie op de Veluwe en wilt u er gezellig een dag opuit? Ook voor de kleine vakantiegangers is er bij ons in de omgeving veel te beleven. Ze kijken hun ogen uit! Wat jullie zoal kunnen ondernemen?

  1. Kröller Müller Museum- Aanschouw de mooiste kunstwerken in dit museum midden op de Veluwe. De combinatie van kunst en natuur zorgt voor een onvergetelijke dag uit. In het Kröller Müller Museum vindt u onder andere kunstwerken van Vincent van Gogh en Pablo Picasso. 
  2. Paleis 't Loo- Dit Paleis aan de rand van Apeldoorn is het grootste, 17e-eeuws, paleis van het Huis Oranje-Nassau. Ontdek hoe de Oranjes hier vroeger leefden tijdens een culurele dag met de kids.
  3. Nederlands Openluchtmuseum- Ga eeuwen terug in de Nederlandse geschiedenis. Hoe leefde men bijvoorbeeld 2 eewen terug? Wat aten ze? Waar woonden ze in? Ontdek verschillende boerderijen, maar ook de scheepswerf! Natuurlijk kunnen de molens ook niet ontbreken tijdens deze dag uit met het hele gezin. 
  4. Ouwehands Dierenpark- Een bezoek aan deze dierentuin in Rhenen is voor iedereen in het gezin leuk tijdens een vakantie op onze camping op de Veluwe. Bezoek de pandaberen, maar ook wilde dieren zoals tijgers. De zeeleeuwen voorstelling is ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

Omgeving overzicht