Check beschikbaarheid

Actief

Bent u een echte durfal en houdt u wel van een beetje actie tijdens uw vakantie op de Veluwe? In de omgeving kunt u verschillende activiteiten ondernemen die u de nodige dosis adrenaline geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  1. Mountainbiken- Mountainbikers halen hun hart op bij het zien van de prachtige mountainbikeroutes in de omgeving van onze camping op de Veluwe. Een echte uitdaging is de mountainbikeroute Lunteren. Deze route is ruim 34 kilometer lang en start vanaf Hotel Belmont. Met leuke beklimmingen en afdalingen in een bosrijke omgeving is het heerlijk om deze route te nemen tijdens uw vakantie. De route is gemarkeerd met houten, paarse, palen. Voor de echte waaghals is Kronkelend Veluwedal een echte uitdaging. Deze route is ruim 58 kilometer lang. Voor deze rit heeft u een zeer goede conditie nodig. Zonder een goede conditie is de kans aanwezig dat u een stuk moet lopen met de mountainbike. Bekijk snel de andere mountainbikeroutes in de omgeving van Lunteren.
  2. Wandelen- Ook voor wandelliefhebbers is het genieten vanaf onze camping op de Veluwe. Loop de route door het prachtige Buurtbos. Deze route is ruim 2 kilometer lang en laat u genieten van de prachtige bosrijke omgeving. Het Wekeromse Zand is ook ontzettend mooi om te ontdekken tijdens een wandelroute. Natuurlijk zijn er in de omgeving van Lunteren nog veel meer leuke wandelroutes.

Omgeving overzicht