Check beschikbaarheid

Camping Ede

Wat dacht u van een camping vlak bij Ede met bijzondere overnachtingsmogelijkheden? Of kamperen midden in een natuurrijke omgeving? Op Camping de Rimboe in Lunteren vindt u het allemaal!

Bijzonder en origineel overnachten

Wilt u eens een keer iets anders proberen? Wat dacht u van de knusse CampingPod? Deze kleinschalige accommodatie is geheel van hout en voorzien van dubbel glas. Zo blijft het lekker warm en gezellig. Beleef een unieke kampeerervaring met z’n tweetjes op onze camping in de buurt van Ede!

Een andere originele mogelijkheid is de Barrel. In dit houten vat kunt u met z’n tweeën verblijven. Dankzij de natuurlijke uitstraling en simpele inrichting blijft het echte kampeergevoel behouden.

Naast een kort of lang verblijf voor de traditionele vakantieganger, zijn de trekkershutten ook geschikt voor personen die een rondreis maken. Ideaal voor als u Hoge Veluwe wilt verkennen.

Gaat u met eigen tent, caravan of vouwwagen op vakantie? Kies dan voor onze ruime kampeerplaatsen! Voor gezelligheid kiest u een plek op een veldje. Voor rust kunt u een vrije plek in het bos huren. Voor een toiletbezoek, douchen of de afwas, kunt u terecht bij het sanitair gebouw. Zelfs uw trouwe viervoeter is van harte welkom op onze camping. Zo hoeft u zich daar geen zorgen om hoeft te maken en kunt u elke dag een ontspannende wandeling maken in de prachtige omgeving. Komt u langs met de camper? Voor deze vakantiegangers is er een camperservicestation aanwezig om vuil water te storten en nieuw, schoon water bij te vullen.

Overnachten

Veelzijdige faciliteiten 

Voor elke leeftijdscategorie zijn er diverse faciliteiten op de camping te vinden. Neem een heerlijke verkoelende duik in het openlucht zwembad of speel een potje tafeltennis met je vrienden of familie. Wilt u de omgeving per fiets verkennen, maar bent u uw fiets vergeten? U kunt terecht bij onze fietsverhuur, zodat u de gezellige dorpjes in de omgeving alsnog kan bezoeken.

Camping Ede sanitair

Een onbezorgd verblijf

Naast bovengenoemde voorzieningen beschikt onze camping over nog meer voorzieningen om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door Wifi op de hele camping. Tegen een kleine vergoeding kunt u hier gebruik van maken tijdens uw verblijf.Ook beschikt onze camping in Ede natuurlijk over goede sanitaire voorzieningen. Dit is natuurlijk een basisbehoefte waar we graag in investeren. En voor de grote en kleine was kunt u terecht in onze wasserette. Kortom, het ontbreekt u nergens aan tijdens uw bezoek.

 

Wat een mooie ligging!

U vindt Camping de Rimboe midden in Nederland, op de prachtige Veluwe. Dat betekent dat onze camping ideaal is gelegen voor wandel- en fietsliefhebbers. Vanaf de camping bent u zo in de natuur en maakt u een van de vele routes via het knooppuntennetwerk. Wist u dat u bij ons ook fiets kunt huren? Achter de camping ligt een zandgroeve waar de flora en fauna u versteld zullen laten staan. Met een mooie wandeling door het glooiende landschap rondom Lunteren bereikt u binnen korte tijd het Middelpunt van Nederland.

Camping Ede

Ontdek de Veluwe

Als u verblijft op onze camping nabij Ede, dan staat de Veluwe sowieso op uw lijstje. Naast het bekende Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum zijn er tal van andere activiteiten die er op de Veluwe te beleven zijn. Van mountainbiken en klimmen tot bierproeven of zwemmen. Ook Paleis ’t Loo, Burger’s Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Ouwehands Dierenpark zijn attracties die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie op onze camping nabij Ede.

Steden in de buurt

Naast leuke attracties kent de omgeving van onze camping in Ede ook verschillende leuke steden die absoluut een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld Amersfoort. De stad Amersfoort heeft een hele rijke geschiedenis. En dit is heel goed te zien. Het oude centrum staat vol met monumenten uit vroegere tijden. Ook de grote kerk geeft meteen weer dat de stad al zeer lang bestaat.

Apeldoorn en Arnhem

Ook Apeldoorn en Arnhem zijn een bezoekje waard. Arnhem heeft verschillende leuke attracties, die wij hierboven al genoemd hebben. Maar de stad heeft ook een heel gezellig centrum. Ideaal als u van shoppen houdt of als u lekker het terras op wilt. Voor Apeldoorn geldt hetzelfde. Een leuk centrum, waarin de laatste tijd steeds meer plekken opgeknapt worden om een echte hippe stad te worden. Harstikke leuk tijdens uw vakantie op Camping Ede.

Er valt genoeg te beleven!

In de recreatieruimte op de camping kunnen de kinderen zich lekker bezighouden met knutselen, spellen of andere activiteiten. Buiten vermaken ze zich prima bij de speeltuin, tafeltennistafel en de jeu-de-boulesbaan. Op loopafstand vindt u een openluchtzwembad, ideaal voor de warme zomerdagen. Kortom, er valt genoeg te beleven voor jong en oud!

Alle faciliteiten

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk