Check beschikbaarheid

Camping Ede

Wat dacht u van een camping vlak bij Ede met bijzondere overnachtingsmogelijkheden? Of kamperen midden in een natuurrijke omgeving? Op Camping de Rimboe in Lunteren vindt u het allemaal!

Bijzonder en origineel overnachten

Wilt u eens een keer iets anders proberen? Wat dacht u van de knusse CampingPod? Deze kleinschalige accommodatie is geheel van hout en voorzien van dubbel glas. Zo blijft het lekker warm en gezellig. Beleef een unieke kampeerervaring met z’n tweetjes op onze camping in de buurt van Ede!

Een andere originele mogelijkheid is de Barrel. In dit houten vat kunt u met z’n tweeën verblijven. Dankzij de natuurlijke uitstraling en simpele inrichting blijft het echte kampeergevoel behouden.

Naast een kort of lang verblijf voor de traditionele vakantieganger, zijn de trekkershutten ook geschikt voor personen die een rondreis maken. Ideaal voor als u Hoge Veluwe wilt verkennen.

Gaat u met eigen tent, caravan of vouwwagen op vakantie? Kies dan voor onze ruime kampeerplaatsen! Voor gezelligheid kiest u een plek op een veldje. Voor rust kunt u een vrije plek in het bos huren. Voor een toiletbezoek, douchen of de afwas, kunt u terecht bij het sanitair gebouw. Zelfs uw trouwe viervoeter is van harte welkom op onze camping. Zo hoeft u zich daar geen zorgen om hoeft te maken en kunt u elke dag een ontspannende wandeling maken in de prachtige omgeving. Komt u langs met de camper? Voor deze vakantiegangers is er een camperservicestation aanwezig om vuil water te storten en nieuw, schoon water bij te vullen.

Overnachten

Wat een mooie ligging!

U vindt Camping de Rimboe midden in Nederland, op de prachtige Veluwe. Dat betekent dat onze camping ideaal is gelegen voor wandel- en fietsliefhebbers. Vanaf de camping bent u zo in de natuur en maakt u een van de vele routes via het knooppuntennetwerk. Wist u dat u bij ons ook fiets kunt huren? Achter de camping ligt een zandgroeve waar de flora en fauna u versteld zullen laten staan. Met een mooie wandeling door het glooiende landschap rondom Lunteren bereikt u binnen korte tijd het Middelpunt van Nederland.

Camping Ede

Ontdek de Veluwe

Als u verblijft op onze camping nabij Ede, dan staat de Veluwe sowieso op uw lijstje. Naast het bekende Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum zijn er tal van andere activiteiten die er op de Veluwe te beleven zijn. Van mountainbiken en klimmen tot bierproeven of zwemmen. Ook Paleis ’t Loo, Burger’s Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Ouwehands Dierenpark zijn attracties die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie op onze camping nabij Ede.

Er valt genoeg te beleven!

In de recreatieruimte op de camping kunnen de kinderen zich lekker bezighouden met knutselen, spellen of andere activiteiten. Buiten vermaken ze zich prima bij de speeltuin, tafeltennistafel en de jeu-de-boulesbaan. Op loopafstand vindt u een openluchtzwembad, ideaal voor de warme zomerdagen. Kortom, er valt genoeg te beleven voor jong en oud!

Alle faciliteiten

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk