Check beschikbaarheid

Camping Veluwe

Prachtig overnachten doe je bij De Rimboe, de leukste camping op de Veluwe. Midden in de bossen van Lunteren kunt u helemaal tot rust komen. Of dat nu met uw eigen tent/caravan is of in een van onze unieke barrels, CampingPods of Boslodges. Wij hebben voor elke vakantie op de Veluwe een oplossing!

Waarom een vakantie op onze camping op de Veluwe?

Camping de Rimboe ligt in het midden in de natuur, wat betekent dat de camping midden in het bos staat. U kunt prachtig door de natuur wandelen en fietsen in de buurt van onze middelgrote camping op de Veluwe. Fiets over de heide en langs de schaapsherder met zijn kudde schapen of ontdek de herten in het bos. De Veluwe heeft heel veel natuur te bieden. Benieuwd welke natuur allemaal in onze ‘achtertuin’ is? Bekijk de omgeving.

Middenin de natuur overnachten!

De Rimboe heeft verschillende kampeervelden, maar als u de Veluwe optimaal wil ervaren hebben wij vrije kampeerplaatsen midden in het bos. Kies wat u prettig vindt en zorg dat uw vakantie op de camping op de Veluwe een mooie vakantie wordt. Ga gezellig kamperen! En uiteraard is onze camping op de Veluwe voorzien van alle faciliteiten zodat u helemaal tot rust kunt komen.

Boek uw camping op de Veluwe

Kampeerplaatsen in het bos

De kampeerplaatsen op onze camping op de Veluwe zijn schitterend gelegen op prachtige velden in het bos. Het fijne aan de kampeerplaatsen is dat ze erg ruim zijn opgezet. Zo komt u ook daadwerkelijk tot rust tijdens uw welverdiende vakantie. Op uw unieke kampeerplaats heeft u de beschikking over elektra (6 amp). Ook mag u 1 huisdier meenemen zodat het hele gezin compleet is tijdens de vakantie. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de voorzieningen op onze camping op de Veluwe.

Seizoensplaatsen voor een lang verblijf

Wilt u graag voor langere tijd genieten van onze prachtige charme camping in Lunteren? Onze prachtige seizoensplaatsen zijn dan de perfecte oplossing voor u. U kunt uw tent vanaf 12 maart neerzetten en dan kunt u het hele seizoen genieten van het fietsen en wandelen door de prachtige bossen en heide van de Veluwe.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Ook als u de tent liever zelf niet opzet hebben wij kampeeropties voor u in de natuurrijke omgeving. Het echte kampeergevoel is bij de Barrel en de CampingPod nog steeds aanwezig, maar u slaapt wel op een lekker matras en in een houten hut met dubbel glas. Wij raden deze accommodatie zeker aan voor de vakantiegangers die geen tent hebben of die de tent liever een keertje thuislaten. En natuurlijk is er nog meer in de verhuur op onze camping. Huur bijvoorbeeld een trekkershut op de Veluwe.

Boek nu uw vakantie in de Lunterse bossen 

camping op de veluwe in lunteren

camping op de veluwe

Uitstekende faciliteiten voor een kampeervakantie

De faciliteiten op Camping De Rimboe nodigen uit voor een heerlijke kampeervakantie. Op onze camping op de Veluwe staat bijvoorbeeld een verwarmd sanitair gebouw. Hier vindt u onder meer warme douches en toiletten. Daarnaast is er een Camper Servicestation. Hier kunt u het vuilwater en het chemisch toilet van uw camper kwijt. Ook is het mogelijk hier vers drinkwater te tappen. In de wasserette kunt u terecht zodat u altijd weer schone kleding heeft na een prachtige dag op de Veluwe!

Faciliteiten buiten de camping

Hoewel dit niet een echte faciliteit is op onze camping, willen we het toch graag benoemen. Op loopafstand van onze camping op de Veluwe vindt u namelijk Bosbad Lunteren. Hier kunt u van mei tot en met augustus (met de kinderen) terecht voor een heerlijke duik. Daarnaast kunt u ook heerlijk zonnen op de ligweides bij het Bospark. Ook in de zomer is het optimaal genieten in de regio!

Ga erop uit vanaf onze camping op de Veluwe!

In de omgeving van de camping is veel te beleven. Camping De Rimboe is niet voor niks de leukste camping op de Veluwe. Zo zijn er veel fiets- en wandelpaden, maar wist u ook dat er in de omgeving een aantal van de mooiste mountainbike paden van Nederland liggen? Als u op zoek bent naar een actieve vakantie bent u op de camping op de Veluwe aan het juiste vakantieadres. Ga heerlijk de natuur in en beleef de vakantie zoals u het wilt.

Voor een dagje cultuur snuiven zit u goed in de omgeving van onze camping. De Veluwe staat bekend om Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. In het Nationaal Park kunt u genieten van de natuur, de heide en de dieren. U kunt samen met een boswachter op pad om herten en wilde zwijnen spotten. Tijdens de tochten leert u van alles over de natuur en de dieren in de omgeving.

Wat dacht u van een bezoekje aan Ede? Deze leuke stad is ideaal om te winkelen, want alle grote ketens zijn aanwezig. Daarnaast kan je heerlijk te genieten van een drankje op het eigen Museumplein van Ede. Zeker een leuke stad om een middagje te bezoeken en dichtbij onze camping op de Veluwe.

Bent u eind augustus in Ede? Zorg dan dat u de heideoptocht niet mist, want met de Heideweek is er groot feest in Ede. Vanaf onze camping op de Veluwe kunt u zo de fiets pakken. Binnen het half uur staat u dan in hartje Ede.

Met de kids een vakantie op de Veluwe

Op Camping De Rimboe is er veel te beleven. Zo is er een speelplaats, een tennistafel, Jeu de Boules en een speelveld voor jong en oud. Daarnaast kunt u fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Dus neemt u liever uw eigen fiets niet mee? Dat is geen probleem, want u kunt ze bij ons gewoon huren bij de fietsverhuur op de camping. Dat wordt nog eens een leuke vakantie op de Veluwe!

Bent u helemaal overtuigd en wilt u boeken?

Een vakantie op de Veluwe moet u eens meegemaakt hebben. Laat u verrassen door de rust en natuur in combinatie met veel leuke uitjes. Er is voor een ieder wat wils! Bekijk daarnaast eens onze arrangementenpagina of er een arrangement is die helemaal aansluit bij uw wensen voor een vakantie op de camping op de Veluwe in 2023!

Boek direct