Check beschikbaarheid

Camping Veluwe

Prachtig overnachten doe je bij De Rimboe. Midden in de bossen in Lunteren kunt u helemaal tot rust komen, of dat nu met uw eigen tent/caravan is of in een van onze unieke barrels, CampingPods of boslodges. Wij hebben voor elke vakantie een oplossing!

Waarom een vakantie op camping Veluwe?

Camping de Rimboe ligt in het midden in de natuur, wat betekent dat de camping midden in het bos staat. U kunt prachtig door de natuur wandelen en fietsen in de buurt van de camping Veluwe. Fiets over de heide en langs de schaapsherder met zijn kudde schapen of ontdek de herten in het bos. De Veluwe heeft heel veel natuur te bieden. Benieuwd welke natuur allemaal in onze ‘achtertuin’ is? Bekijk de omgeving.

Middenin de natuur overnachten!

De Rimboe heeft verschillende kampeervelden, maar als u de Veluwe optimaal wil ervaren hebben wij vrije kampeerplaatsen midden in het bos. Kies wat u prettig vindt en zorg dat de Veluwe een mooie vakantie wordt. Ga gezellig kamperen! En uiteraard is de camping Veluwe voorzien van alle faciliteiten zodat u helemaal tot rust kunt komen.

Boek uw camping Veluwe 2022

Wilt u graag langer genieten van de prachtige camping Veluwe? Onze prachtige seizoenplaatsen zijn dan de perfecte oplossing voor u. U kunt uw tent vanaf 12 maart neerzetten en dan kunt u het hele seizoen genieten van het fietsen en wandelen door de prachtige bossen en heide van de Veluwe.

Bijzonder overnachten op een camping midden op de Veluwe

Ook als u de tent liever zelf niet opzet hebben wij kampeeropties voor u in de natuurrijke omgeving. Het echte kampeergevoel is bij de Barrel en de CampingPod nog steeds aanwezig, maar u slaapt wel op een lekker matras en in een houten hut met dubbel glas. Wij raden deze accommodatie zeker aan voor de vakantiegangers die geen tent hebben of die de tent liever een keertje thuislaten. En natuurlijk is er nog meer in de verhuur op de camping Veluwe. Huur bijvoorbeeld een trekkershut op de Veluwe.

Boek nu uw barrel

Boek nu uw CampingPod

Camping Veluwe

Ga erop uit!

In de omgeving van de camping is veel te beleven. Zo zijn er veel fiets- en wandelpaden, maar wist u ook dat er in de omgeving een aantal van de mooiste mountainbike paden van Nederland liggen? Als u op zoek bent naar een actieve vakantie bent u op de camping Veluwe aan het juiste vakantieadres. Ga heerlijk de natuur in.

Voor een dagje cultuur snuiven is omgeving een schitterende plek. De Veluwe staat natuurlijk bekend om Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum. In het Nationaal Park kunt u genieten van de natuur, de heide en de dieren. U kunt samen met een boswachter op pad om herten en wilde zwijnen spotten. Tijdens de tochten leer je van alles over de natuur en de dieren in de omgeving.

Wist u dat Lunteren het middelpunt van het land is? Daarvoor is zelfs een speciaal monument gemaakt. Wij raden u aan om daar toch even te kijken, want hoe vaak kunt u zeggen dat u op het middelpunt van Nederland heeft gestaan.

Wat dacht u van een bezoekje aan Ede, deze leuke stad is ideaal om te winkelen, want alle grote ketens zijn aanwezig. Daarnaast kun je heerlijk te genieten van een drankje op het eigen Museumplein van Ede. Zeker een leuke stad om een middagje te bezoeken en dichtbij de camping Veluwe. Ben je eind augustus in Ede? Zorg dan dat je de heideoptocht niet mist, want met de Heideweek is er een groot feest in Ede.Gelukkig is de camping Veluwe in de buurt, zo kunt u de hele week ervaren.

Met de kids op de Veluwe

Op Camping De Rimboe is er veel te beleven. Zo is er een speelplaats, een tennistafel, Jeu de Boules en een speelveld voor jong en oud. Daarnaast kunt u fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Dus neemt u liever uw eigen fiets niet mee? Dat is geen probleem, want u kunt ze bij ons gewoon huren bij de fietsverhuur.

Op 900 meter van de camping ligt een groot bosbad waar u kunt genieten van een frisse duik of waar u heerlijk kunt zonnen op de ligweides. Doordat het een openluchtzwembad is, is het geopend van mei tot en met augustus.

Bent u helemaal overtuigd en wilt u boeken?

Bekijk onze arrangementenpagina of er een vakantie is die helemaal aansluit bij uw wensen op de Camping Veluwe.

Boek direct!