Check beschikbaarheid

Camping Midden Nederland

Wilt u even heerlijk kamperen in de adembenemende natuur van Nederland? Dan is Camping de Rimboe wel iets voor u. Schitterend gelegen in het midden van Nederland, mooie natuurgebieden en talloze wandel- en fietsroutes. 

Faciliteiten op camping Midden Nederland

Op Camping de Rimboe vindt u een verwarmd sanitair gebouw met daarin een douche en toiletten. Ook is er een wasserette waar u al uw kleding kunt wassen. Super handig voor een langer verblijf op de camping! Verder vindt u een openlucht zwembad op loopafstand van de camping, een recreatieruimte en is er elke dag wat te beleven voor de kinderen! 

Wandel- en fietsroutes

Niet alleen de ligging van de camping is ideaal, maar er zijn ook super veel mooie wandel- en fietsroutes. Een paar uurtjes wandelen of fietsen is in deze omgeving echt geen straf! Hier hoort u de vogeltjes fluiten en de bladeren ritselen. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes die voor jong en oud erg geschikt zijn. U kunt uiteraard ook met uw mountainbike deze schitterende routes afleggen.

Culturele dag uit 

Voor het bezoeken van museums zit u bij Camping de Rimboe goed. In de omgeving van de camping zijn er veel bekende museums te vinden. Deze museums zijn niet alleen leuk voor ouderen, maar de kinderen vinden dit ook indrukwekkend. Denkt u hierbij aan het Nederlands Openluchtmuseum of het Nederlands Pluimveemuseum

Camping midden Nederland

Steden & Dorpen

Voor een dagje weg zijn er genoeg steden met veel winkels in de omgeving van Camping de Rimboe. U kunt bijvoorbeeld een dagje naar Utrecht, Amersfoort of Arnhem gaan. Leuke steden met historische gebouwen en er valt veel te beleven in deze grote steden!

Ontdek de omgeving

Naast de museums en de schitterende wandel- en fietsroutes, zijn er ook leuke activiteiten voor jong en oud. Rondom de camping zijn er activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Het klimbos is hier een voorbeeld van. 

Bekijk hier de omgeving

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk