Check beschikbaarheid

Bijzonder overnachten Veluwe

Wilt u graag bijzonder overnachten in de natuur? Wat denkt u van een originele en zeer knusse Barrel, Boslodge of CampingPod midden op de Veluwe? Op Camping de Rimboe kunt in de bosrijke omgeving van Lunteren heerlijk overnachten.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Niets is zo ontspannen als overnachten in de natuur. Met Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek komt u helemaal tot rust op onze natuurcamping. De perfecte omgeving voor lange wandelingen en prachtige fietstochten. Geniet van de ruimte, rust en stilte tijdens uw verblijf.

Warm en knus samen in De Barrel

In onze knusse en comfortabele verhuuraccommodatie De Barrel voelt u zich helemaal één met de natuur. Dit houten vakantiehuisje is geschikt voor 2 personen en staat op één van de mooiste plekjes van onze camping. Onder de bomen en tussen de fluitende vogeltjes wordt u hier ’s ochtends wakker. Wilt u even helemaal ontspannen? In de lekkere hangmat kunt u heerlijk een boekje lezen of een dutje doen.

Trekkershut in de natuur

Wilt u genieten van het ultieme kampeergevoel, maar dan met meer comfort en luxe? Ontdek de CampingPod op Camping de Rimboe. Deze trekkershut is ontzettend warm, gezellig en knus. Hier genieten jullie samen van alle rust en ruimte op de camping. In de ochtend kunt u heerlijk een kop koffie drinken op de picknickset voor het huisje. Of droom lekker weg in de hangmat tussen de bomen.

Knusse Boslodge voor het gezin

Gaat u bijzonder overnachten op de Veluwe met het gezin? De Boslodge is geschikt voor 4 personen. Hier beleven jullie samen een heerlijke overnachting middenin de natuur. De kinderen slapen in een knusse bedstee, hoe gaaf? Hier vindt u alle rust en ontspanning waar u naar op zoek bent.

Bijzondere overnachting boeken

Bijzonder overnachten Veluwe

Faciliteiten op Camping de Rimboe

Om uw verblijf nog leuker en comfortabeler te maken, bieden wij verschillende faciliteiten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen, kunt u de was doen in de wasserette of kunt u spelen op de tafeltennistafel en speelvelden. Regelmatig komen er verschillende foodtrucks op de camping om u te verrassen met heerlijke gerechten. Ook bieden we een speciale camper servicestation aan voor als u met de camper op vakantie gaat. De sanitaire voorzieningen zijn uiteraard schoon en voorzien van alle benodigdheden.

Omgeving van onze natuurcamping

Wilt u tijdens uw bijzondere overnachting op de Veluwe genieten van onze omgeving? Er is genoeg te beleven en te doen! Ontdek de prachtige omgeving van camping de Hoge Veluwe met één van de vele wandel- en fietsroutes. Beleef een cultureel dagje weg en bezoek bijvoorbeeld het Openluchtmuseum of Paleis ’t Loo. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ga een lekker dagje zwemmen in het Bosbad, ga op bezoek bij de dieren in Burgers’ Zoo of Ouwehands Dierenpark.

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk