Check beschikbaarheid

Trekkershut Gelderland

Bent u van plan om op vakantie te gaan, maar heeft u geen zin om de hele tent mee te sjouwen? Kies dan voor een vakantie bij Camping De Rimboe! Bij ons heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te boeken, waardoor u warm, gezellig en knus kunt verblijven! Geniet van een comfortabel bed, een eigen picknicktafel om aan te eten, en een heerlijk hangmat om helemaal weg te dromen in een fantastisch boek!

Trekkershut in Gelderland boeken

Met een vakantie op onze camping bent u verzekerd van een prettig verblijf. Gelegen in de luwte van de magische bossen van Lunteren, geniet u van rust, ruimte, maar vooral de natuur! Samen met diverse faciliteiten en behulpzame medewerkers, zorgen wij voor een zo prettig mogelijk verblijf! 

Bij Camping De Rimboe kunt u heel eenvoudig een trekkershut boeken. Bij ons heeft u de keuze tussen de CampingPod en de Barrel. Beide accommodaties zijn voorzien van dubbelglas, een 2-persoonsbed, eigen picknicktafel en een heerlijk hangmat om in weg te dromen. Zo geniet u van de luxe van thuis, maar verliest u geen moment het échte kampeergevoel waar u zo'n behoefte aan had! Bekijk nu over er nog een accommodatie beschikbaar is voor uw gewenste data!

Boek een trekkershut!

Groot aanbod aan faciliteiten

Een verblijf op onze camping brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u gebruikmaken van vele faciliteiten, zoals santaire voorzieningen, een wasserette, fietsverhuur en openluchtzwembad. Zo kunt u zorgeloos vanuit huis vertrekken, wetende dat u gegarandeerd bent van deze voorzieningen! 

Camping op de Hoge Veluwe

Camping de Rimboe is prachtig gelegen. Het is namelijk een camping op de Hoge Veluwe. En dat betekent dat u altijd wordt omgeven door prachtige natuur. De Hoge Veluwe staat natuurlijk bekend als ideaal wandelgebied. Daarom willen wij u graag een aantal wandelroutes meegeven die u zeker moet lopen tijdens uw vakantie.

  1. Mariëndaal & Warnsborn vlakbij Arnhem
  2. De Trage tocht over de Posbank
  3. Wild spotten in Ede
  4. De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog

Deze vier wandelroutes hebben allemaal iets unieks te bieden. Van een stukje geschiedenis tot de mooiste dieren en van een beetje uitdaging tot een uniek stukje natuur. Dit wilt u in ieder geval niet missen!

Trekkershut in Gelderland

Ontdek de omgeving vanaf uw trekkershut

Na een heerlijk nachtrust in uw eigen trekkershut, is het tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Of u nou een natuurliefhebber bent, actief bent ingesteld, of behoefte heeft aan een cultureel dagje. Er is zoveel te doen en beleven dat er sowieso iets bij zit wat aan uw wensenpakket voldoet! Ontdek de diversiteit van Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar u prachtige foto's kunt maken van de paarse heide, de golvende duinen, of de magistrale bossen. Misschien komt u zelfs wel de 'big five' van Nederland tegen! 

Als u iets actiever bent ingesteld, dan zijn er talloze wandel -en fietsroutes beschikbaar, de perfect manier om kennis te maken met de flora en fauna. Wilt u zich liever op cultureel vlak laten verrijken? Neem dan eens een kijken in Paleis 't Loo, het Nederlands Openluchtmuseum, of het indrukwekkende Kröller Möller museum!

Bent u al enthousiast geworden? Boek dan nu uw vakantie voordat het te laat is!

Boek uw vakantie!

Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk