Check beschikbaarheid

Evenementen

Tijdens je vakantie op de Veluwe is het hardstikke leuk om van alles in de omgeving te zien, ontdekken en ondernemen. Gelukkig is de regio van onze camping erg actief en is er altijd wel iets te beleven!

  • Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni: Festival Zomerbries in Ede - In de dorpsstraat bij de kerk van Ede is er een gratis straattheaterfestival georganiseerd door Cultura. Je ziet dus allerlei verrassende en spectaculaire acts voor jong en oud. Klik hier voor meer informatie.
  • 1 t/m 5 juli: Veluwe fiets-4daagse Otterlo - Ontdek de prachtige Veluwe te fiets tijdens de fiets-4daagse. Met afstanden van 25, 40 of 60 km kies je jouw niveau. Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet, ook in Het Nationale Park De Hoge Veluwe en door Planken Wambuis, die u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. - Het inschrijfgeld bedraagt  bij voorinschrijving en betaling voor volwassenen € 15,00 p.p. voor kinderen van 7 t/m 12 jaar  € 7,50 euro p.p. Klik hier voor meer informatie.
  • 22 en 23 juli - Zomerfair Kasteel Hoekelum - Op het terrein van dit kasteel tussen Ede en Bennekom vind je tijdens dit evenement allerlei kraampjes met sierraden, lekkernijen, handwerk en nog veel meer. Ook kun je deze dagen het kasteel kosteloos van binnen bekijken. Zeker de moeite waard! Klik hier voor meer informatie

Omgeving overzicht