Check beschikbaarheid

Natuurcamping Gelderland

Word wakker met fluitende vogels op een ruime kampeerplaats. Een vakantie in volledige rust en alle ruimte. Heerlijk! Midden in de natuur, tussen de bomen en omringd met groen vindt u onze natuurcamping in Gelderland. Camping de Rimboe ligt in Lunteren vlakbij de Veluwe.

Natuurcamping in Gelderland

Wilt u genieten van de natuur tijdens uw vakantie in Ede? Op onze natuurcamping in Gelderland komt dat helemaal goed. Onze camping heeft een achtertuin van 4000 hectare bosgebied. Hier kunt u heerlijk wandelen. Daarnaast kunt u vanuit onze camping zo verschillende natuurgebieden in. Wandel of fiets door Nationaal Park de Hoge Veluwe of ontdek het Geldersch Landschap. Tijdens uw vakantie kunt u de prachtige natuur bewonderen.

Kamperen in de natuur

Op Camping de Rimboe komt u helemaal tot rust en beleeft u een heerlijke vakantie op uw favoriete plekje. De camping ligt verscholen tussen de bossen van Lunteren. Voor een rustig plekje kunt een kampeerplaats huren midden in de bossen of houdt u meer van gezelligheid en levendigheid? Dan kunt u een kampeerplaats huren op de gezellige veldjes.

Extra lang genieten

Houdt u ervan om een vaste plek te hebben en te kunnen gaan en komen wanneer u wilt? Dan is een seizoenplaats perfect voor u. De seizoenplaatsen beschikken over 6 amp. elektra. water en riolering, maar dat is niet het enige! De seizoenplaatsen zijn namelijk niet alleen ruim opgezet, maar zijn ook schitterend gelegen aan de rand van de bossen. 

Het hele jaar vakantie

De jaarplaatsen zijn voor de liefhebbers die echt de camping niet willen verlaten. De jaarplaatsen beschikken over 10 amp. elektra, water en riolering. U kunt een 'normale' plaats huren voor uw toercaravan of voor een plaats inclusief chalet. De jaarplaatsen zijn mooi gelegen met erg veel ruimte. 

Daarnaast kunt u ook het hele jaar op onze natuurcamping in Gelderland met een eigen chalet op onze camping. Wij zijn in de wintermaanden gesloten, maar in de andere maanden bent u van harte welkom om uw chalet hier te plaatsen. U kunt zelf een mooi plekje uitzoeken!

Natuurcamping Gelderland

Camping op de Veluwe

Camping De Rimboe is niet enkel een natuurcamping Gelderland: de camping wordt ook nog eens omringd door prachtige natuur. Van de Hoge Veluwe welteverstaan. Dit natuurgebied is het Walhalla voor fietsers en wandelaars. Als u uw fiets meeneemt naar onze natuurcamping, kunt u zo vanaf de camping de Veluwe op fietsen. Heerlijk toch? Dat betekent dat u zowel op als rondom onze natuurcamping in Nederland een hele rustgevende vakantie kunt beleven.

"Geweldig verblijf! Heerlijk rustig gelegen camping midden in de natuur. Perfect om te wandelen of mountainbiken."

Arrangementen op onze camping

Camping de Rimboe biedt tijdens bepaalde periodes, meerdere arrangementen aan. Zo beleeft u net als altijd het op en top gevoel op onze camping, maar dan voor een minder geld. Benieuw naar al onze arrangement die wij in 2021 aanbieden? Bekijk hier het complete overzicht. We kijken uit naar uw komst en zien u graag verschijnen op onze natuurcamping in Gelderland. 

Gelderland ontdekken tijdens de vakantie

Tijdens uw vakantie op onze natuurcamping in Gelderland kunt u de leuke omgeving ontdekken. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Ga een ontspannen dagje uit naar een mooi museum in de omgeving zoals Paleis ’t Loo of Het Middelpunt van Nederland. Of wat dacht u van een actief uitstapje naar Klimbos Simba of Ouwehands Dierenpark.

Natuurcamping Nederland Veluwe

Accommodatie boeken

Op Camping de Rimboe beleeft u kamperen op verschillende manieren. Op de mooiste plekjes van de camping vindt u onze verhuuraccommodaties. U kunt overnachten in een Barrel of een CampingPod. Twee kleinschalige en knusse accommodaties. De Barrel is gezellig, gemaakt van hout, met hangmat en volledig voorzien van dubbel glas. Voor de CampingPod geldt hetzelfde, ook gemaakt van hout en volledig voorzien van dubbel glas. Even lekker genieten met ze tweeën in één van deze accommodaties is super leuk en gezellig!

Naast de verhuuraccommodaties kunt u natuurlijk ook met uw caravan, tent, vouwwagen of camper komen. U heeft dan de keuze uit mooie kampeerplaatsen aan de rand van de bossen. Kortom, voor ieder wat wils!

Boek nu!

Ruime camperplaatsen

Komt u gezellig met de camper naar onze natuurcamping in Gelderland? We hebben mooie camperplaatsen waar u kunt verblijven. Daarnaast bieden we een Camper Servicestation aan. Hier kunt u gebruik maken van de vuilwaterafvoer, de drinkwatertap en kunt u uw chemisch toilet legen.

Boek een vakantie op natuurcamping Gelderland

Wilt u er even lekker tussenuit? En spookt een vakantie op onze natuurcamping in Gelderland ook continu door uw hoofd? Laat u zelf dan lekker gaan, kom ontspannen en geniet van alle rust. Op Camping de Rimboe gaat u een heerlijke vakantie tegemoet. Wij kijken graag uit naar uw komst en wensen u alvast een fijne vakantie. 

Ja, ik wil definitief een vakantie boeken