Check beschikbaarheid

Kamperen in het bos

Stel het u even voor: kamperen in het bos, omgeven door de prachtige Veluwe, in het midden van Nederland. Dat beschrijft Camping de Rimboe, een fijne camping voor natuurliefhebbers. Bij onze camping in Lunteren kunt u kamperen op een van onze kampeervelden of verblijven in een van onze knusse accommodaties.

Huren of kamperen in het bos

Bij onze camping op de Veluwe kunt u op verschillende manieren verblijven. Zo kunt u kiezen tussen een gezellige kampeerplaats op een van de kampeervelden, Of, een vrije kampeerplaats voor nóg meer rust. Komt u nog meer tot rust met een bijzondere overnachting op de Veluwe? Kies dan een van onze knusse accommodaties.

Waar zijn de kampeerplaatsen van voorzien?

Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor elk kampeermiddel. Dus of u nu met de camper of tent komt, u bent altijd welkom. Wilt u gezelligheid met een beetje aanspraak of juist volledige rust en privacy? Met een voorkeursboeking kunt u uw favoriete plekje uitzoeken. Dat is pas echt kamperen in het bos. Al onze kampeerplaatsen zijn van de volgende gemakken voorzien:

 1. Zeer ruim opgezette plaatsen
 2. Omringt door bos
 3. 6 amp. elektra
 4. 1 huisdier per plaats van harte welkom
 5. WiFi beschikbaar
 6. Sanitair in de buurt

kamperen in het bos Lunteren

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Kom overnachten in een van onze gezellige accommodaties! Deze zijn ideaal voor uw vakantie op de Veluwe. Vooral als u lekker actief bent en dus veel op pad gaat. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, ideaal voor partners en vrienden. 

 1. Barrel - 2 personen
 2. CampingPod - 2 personen
 3. CampingPodXL - 4 personen
 4. Safaritent XS - 2 personen
 5. Boslodge - 4 personen

Goed voorzien op de camping in Lunteren

Tijdens uw actieve vakantie in Lunteren is de omgeving natuurlijk super leuk om te ontdekken. Maar wist u dat onze camping in het bos veel fijne voorzieningen heeft? Zo kunt u namelijk gezellig meedoen met de sport en spelactiviteiten.