Check beschikbaarheid

Onze maatregelen

Update: 9-5-2020 09:36
Camping de Rimboe volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij bekijken van uur tot uur de veranderingen betreffende de noodzakelijke maatregelen en wij zullen alle veranderingen die voor onze vakantiegasten van belang zijn via deze pagina communiceren. Hou je aan de gestelde regels!!
Op dit moment is er een extra noodverordening uitgeroepen door Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden. Deze is vandaag (7-5-2020) gewijzigd. Dit betekent dat alle toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten zijn tot 1 juli 2020. Voor degene die een reservering rechtstreeks bij ons hebben  gemaakt, met de aankomst tussen 27 maart 2020 en 1 juli 2020, zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.
 
Dit betekent dat wij de santairgebouwen in deze periode moeten sluiten. Zelfvoorzienende kampeermiddelen, zoals campers/caravans met eigen toilet/douche, zijn wel toegelaten dus ook van harte welkom! Hiervoor blijven de kampeervelden gewoon geopend.
Voor gasten met een seizoenplaats geldt hetzelfde. Het kampeermiddel kan op de plaats blijven staan. U kunt, op dit moment, nog gebruik maken van uw kampeermiddel. De sanitairgebouwen zijn gesloten. De lozingspunten van het chemisch toilet zijn wel geopend.
Onze jaargasten zijn, op dit moment, ook nog toegelaten. Iedereen op een jaarplaats kan gebruik maken van zijn/haar eigen voorzieningen. De jaarplaats is alleen toegankelijk voor de thuiswonende gezinsleden. Opa, oma, oom, tante, neef, nicht, kleinkind, enz. zijn niet toegelaten op de camping. Ook is dagbezoek absoluut niet toegestaan. Bij overtreding zal per direct de toegang tot de camping voor u als jaargast ontzegd worden. Kortom: Het is dan inpakken en wegwezen. Verpest het niet voor een ander.
In deze bijzondere tijden doen wij er alles aan om jullie binnenkort weer te mogen ontvangen als gast! Wij zijn klaar voor het seizoen, op welk moment het ook gaat starten..
Let goed op jezelf en op elkaar, het gaat erom dat wij met zijn allen gezond blijven en deze crisis doorkomen!❤️
 
WELKE MAATREGELEN NEEMT DE RIMBOE?
Na aanleiding van de nieuw maatregelen met betrekking tot de hygiëne van het sanitairgebouw zijn de sanitairgebouwen gesloten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het RIVM.

 

 • Op het gebied van hygiëne
  Naast de uitgebreide handen wassen instructie voor zowel wijzelf als onze gasten, worden er extra rekening gehouden met handcontactpunten. Ook worden items die veel aangeraakt worden zoals deurkrukken, doucheknoppen, kranen, wc brillen, prullenbakken extra ontsmet.
  Personen die gezondheidsklachten vertonen worden naar huis gestuurd.
  Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen. 
 • Contact met ons.
  Contact met de receptie willen we tot een minimum beperken. Is er een vraag, dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Er kan maximaal één persoon tegelijk bij de receptie naar binnen.
  We vragen jullie om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als je een vraag hebt voor ons op het terrein. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.

ANNULEREN EN OMBOEKEN
 • Wil je annuleren?
  U zult begrijpen dat in deze uitzonderlijke situatie wij meer tijd nodig hebben om alle reacties van onze gasten/klanten te verwerken. Wij vragen daarvoor uw begrip. Momenteel wordt binnen onze sector een regeling uitgewerkt die vookomt dat u uw geld kwijt bent en wij onze diensten kunnen blijven aanbieden. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk met u contact op. Wij vertrouwen er op dat u ons tot dat moment de tijd zult geven om met een oplossing te komen.
   
Coronavirus update

Op deze pagina leest u de laatste updates omtrent het Coronavirus.

Bekijk